Health

Ik kan u helpen bij het aanleren van een gezond eet- en leefpatroon. Aan de hand van het kennismakings-gesprek bepalen we uw doelstelling. Dit kan zijn ‘afvallen’ maar ook ‘gezond eten en meer bewegen’.

Geen pillen en poeders! Geen beperkte inname van een bepaald voedingsnutrient!

U krijgt van mij eetschema’s mee. Een schema is voor u op maat gemaakt. Hierdoor krijgt u precies voldoende kcal binnen in de goede verhouding van koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels. Dus geen pillen en poeders, maar ‘gewoon’ eten. Voor de lange termijn is dit de beste oplossing.

Allereerst houden we een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we kijken wat uw doel is en of ik u daarbij kan helpen. Zo ja, dan ontvangt u van mij een intakeformulier en een voedingsdagboek. Deze gaat u de komende week invullen. U houdt bij wat u eet, drinkt en beweegt. U mailt of stuurt mij dit terug. Dan heb ik vooraf aan uw intakegesprek al een duidelijk beeld en kan ik vast een begin maken met uw voedingsschema. Tijdens het intakegesprek gaan we wegen en meten. Ik kan dan bepalen welk voedingsschema geschikt is voor u, rekening houdend met uw doelstelling. Vervolgens maken we een afspraak voor een vervolgconsult. Tijdens dit consult bespreken we de voortgang.U kunt zelf bepalen hoe vaak u een vervolgconsult nodig heeft. Tijdens het laatste vervolgconsult zullen we nogmaals meten en wegen.Ook kunt u een drie maanden online programma volgen. U stuurt mij uw intakeformulier en voedingsdagboek terug en ik mail u uw voedingsschema. Zelf houdt u uw gewicht bij. Elke week hebben we via mail contact over de voortgang en ontvangt u eventueel een nieuw voedingsschema.