Beauty

In mijn salon heb ik diverse behandelingen

Fris en Fruitig De Fris en Fruitig behandeling is een fruitzuurpeeling en is zeer geschikt voor de vale, droge en verstopte huid. Fijne lijntjes en rimpels worden verminderd en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. De huid wordt intensief gereinigd. Na één behandeling is het effect al zichtbaar. Het mooiste resultaat wordt echter behaald als u eens in twee tot drie weken een behandeling ondergaat voor vijf keer. Daarna is eens per acht of twaalf weken een onderhoudsbehandeling voldoende. 

Mooi en Schoon Deze Mooi en Schoon behandeling maakt uw huid weer schoon en fris. Uw gezicht wordt diep gereinigd met speciale gezichtsreiniging, vapozone en onzuiverheden worden verwijderd. Na het epileren van uw wenkbrauwen wordt uw huid gekalmeerd en gevoed met een masker en een dagverzorging.

Strak en Zacht De Strak en Zacht behandeling is een mini-facelift. Het bestaat uit het een oppervlakte- en dieptereiniging dmv stoom en een enzymatische peeling. Oneffenheden worden verwijderd en de wenkbrauwen geëpileerd. Een facelifting concentraat wordt kort in gemasseerd en daaroverheen komt het Aloë Vera Face Lifting Mask. Als afsluiting de oog-, dag- of nachtverzorging. De huid voelt dagenlang Strak en Zacht.

Schoon en Zuiver De Schoon en Zuiver behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, epileren van de wenkbrauwen, dieptereiniging welke bestaat uit een peeling met een borstelapparaat, de vapozone, oneffenheden verwijderen, insluizen van een concentraat welke is afgestemd op de behoefte van uw huid, masker, oog- en dag- of nachtverzorging. 

Zuiver en Zalig De Mooi en Schoon behandeling inclusief een ontspannende gelaats-, schouder- en decolletemassage, masker, oog/dagverzorging.

Zalig en Ontspannen Een Zuiver en Zalig behandeling inclusief een peeling en concentraat afgestemd op de behoefte van uw huid.

Ontspannen en Prachtig  De Zalig en Ontspannen behandeling, waarbij ook uw wimpers en wenkbrauwen worden geverfd. Voor een Prachtige uitstraling!

Intensief en Heerlijk Een behandeling waarbij werkstoffen diep de huid worden ingesluisd met behulp van gelijkstroom. De behandeling bestaat uit het reinigen en peelen van de huid, epileren van de de wenkbrauwen, insluizen ampul met de iontoforese, gelaatsmassage, masker en een oog/dagverzorging. Alles afgestemd op de behoeften van uw huid. Er zijn behandelingen voor de gemengde/vette huid met grove porien, de vochtarme huid, de veeleisende, droge, gespannen huid met gerstekorrels en een collageenbehandeling. U krijgt een thuisverzorgingsadvies mee, waarmee het effect optimaal wordt!

Jong en Zuiver De Jong en Zuiver behandeling is speciaal voor de tieners. Het is een reinigende behandeling voor de onzuivere huid met jeugdpuistjes. Afhankelijk van de conditie van de huid bestaat deze behandeling uit: reiniging, peeling, vapozone, onzuiverheden verwijderen, kalmerend masker en een verzorgende crème.